Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Зорганізували волонтерську поїздку на фронт

Дата: 20.11.2023 09:51
Кількість переглядів: 64

Фото без описуХтось втомився від війни, хтось робить вигляд, що її вже немає, а є люди які нам постійно допомагають, не зупиняються і не нарікають, тихенько роблять добрі справи і вважають, що по – іншому й бути не може, доки війна, доки чоловіки, сини і доньки на фронті, доки ворог на нашій українській землі…Фото без опису

І справді, що б ми не робили і за що б не бралися, без підтримки таких людей було б дуже важко. То ж, дякуємо усім, хто нам допомагає, підтримує, надихає! Звичайно, згадати кожне ім’я і кожне прізвище неможливо, але, повірте, що ми цінуємо вашу підтримку і ваш вагомий внесок у спільну справу з наближення Перемоги.

Фото без описуЗорганізувати волонтерську поїздку на лінію фронту не така вже й нелегка справа, але ми не шукаємо легких шляхів, працюємо аби наші Захисники відчували, що про них дбають і чекають з Перемогою у рідній громаді.

То ж, волонтерське авто вщент запаковане домашніми смаколиками і необхідними речами на фронті. Дякуємо небайдужим жителям Дубівської громади за допомогу уФото без опису формуванні вантажу для наших військових, дякуємо за працю та щедрість, за кошти на пальне, за домашню випічку, солодощі, хліб, сало, м’ясні консерви, фрукти, каву, чай, за теплі флісові кофти, плащі, шкарпетки, засоби особистої гігієни, протизастудні засоби, газові балончики, окопні свічки, дякуємо усім, хто допомагав плести маскувальні сітки, сушити овочі для борщів і супів швидкого приготування, готувати страви в ретор пакетах.

Дякуємо учням, батькам та вчителям Дубівського ліцею і Бахівської гімназії за велику кількість смакоти та потрібних Фото без описуречей для нашим воїнів та дякуємо колективу Дубівського ЗДО «Дзвіночок» за пиріжки з квасолею. Дякуємо за шкарпетки керівництву ТОВ «САВА-УА», дякуємо нашій волонтерці і благодійниці дубівчанці - Тетяні Федорук, невтомним господинькам і трудівничкам - «Облапській волонтерочці» за домашні приготування, жителям села Секунь та Ользі Веремчук, Іванні Ярмолюк та жителям села Вербка, Тетяні Бірук із Буциня, дякуємо колегам - працівникам Дубівської сільської ради.Фото без опису

А ще дякуємо Лідії Рижко, Любові Костючик, Олені Корнелюк, Наталії Стасюк і Надії Костючик за смачні секунські мнинці та господиньками із села Облапи: Галині та Ірині Солопчук, Ніні Божук, Ніні Супрунюк та Ніні Прадійчук, Лідії Клиновій, Наталії Ярмолюк, Оксані Сементух, Ользі Коваль з доньками, Надії Харечко за постійну Фото без описупідтримку наших захисників.

Безмежна усім вдячність! Божої опіки усім людям щедрої душі і доброго серця! Божого захисту нашим водіям – волонтерам та усім наших захисникам!

Все буде Україна! Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь