Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Starlink для «Вовків Да Вінчі»

Дата: 22.11.2023 08:47
Кількість переглядів: 42

Фото без опису«За свою свободу треба боротись!» , казав Да Вінчі - Дмитро Коцюбайло — нащадок воїна УПА та поколінь борців за Україну, перший доброволець, командир окремого батальйону «Вовки Да Вінчі».

Саме для «Вовків Да Вінчі», де несе службу наш земляк, учні Сенкунської гімназії та Облапського ліцею, зібрали кошти під час осінніх благодійних ярмарків, за які був придбаний супутниковий модем - Starlink. Ця система зв'язку є важливим інструментом для українських військових, адже високошвидкісний бездротовий інтернет у місцях, де вінФото без опису недоступний, дає можливість нашим воїнам завдавати точні удари по російських військах та керувати безпілотниками, спілкуватися під час захисту території України, підтримувати зв'язок із рідними та близькими, отримувати життєво важливу інформацію. То ж, дякуємо здобувачам освіти, батькам та педагогом за допомогу у боротьбі з ворогом «Вовкам Да Вінчі»!

До речі, Starlink було передано нашим волонтерам під час крайнього відправлення гуманітарного вантажу на фронт, котрі вже доправили його до адресата.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь