Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відділенню стаціонарного догляду для постійного проживання с.Облапи сьогодні 25!

Дата: 23.11.2023 15:59
Кількість переглядів: 77

Фото без описуСьогодні свою 25-ту річницю з дня заснування відзначає відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с.Облапи Центру надання соціальних послуг Дубівської сільської ради. Своєю історією цей заклад сягає 1998 року, коли відкрилося відділення з тимчасово проживаючими одинокими людьми лише на осінньо-зимовий період. А вже у 2003 році відділення зробили «стаціонаром з постійним проживанням». Нині на обслуговуванні у відділенні стаціонарного догляду проживає 12 літніх людей та 2 особи з інвалідністю ізФото без опису Колодяжненської, Голобської, Дубівської громад та Луганської області.

Серед них є діти війни, ветерани праці, внутрішньо переміщені особи. Та усі вони люди непростої долі, а отже і дуже вразливі, то ж потребують особливої турботи, уваги, опіки та моральної підтримки. Їх долею опікуються 10 Фото без описуфахівців своєї справи – люди щедрої душі і з добрим серцем, які забезпечують для кожного підопічного максимально комфортні умови та побут, якісне харчування та медобслуговування, а ще атмосферу спокою і домашнього затишку.

То ж з нагоди свята, з подарунками, солодощами та з українською піснею у відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с.Облапи завітали сільський голова - Роман Троцюк, працівники Центру надання соціальних послуг таФото без опису Центру культури і дозвілля Дубівської ТГ. Посадовці побажали усім мирного неба, міцного здоров’я, довголіття та віри у завтрашній день, а працівникам, такого важливого соціального закладу, щиро подякували за нелегку щоденну працю, відповідальність, чуйність, милосердя, самовіддане служіння обраній справі і людям. З нагоди святкової події Подяками Дубівської територіальної громади нагороджені: Валентина Чушка, молодша медична сестра з догляду за хворими; молодші медичні сестри - Любов Сементух Фото без описута Лілія Шум, Світлана Захарова, кухар відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с.Облапи ЦНСП Дубівської сільської ради.

Яскравим доповненням урочистої програми стали музичні вітання у виконанні народного жіночого аматорського квартетуФото без опису «Лелія». І засвітилися очі у людей непростої долі, а на обличчях з’явилися посмішки …

В підсумку усі були вдячні візиту гостей і за те, що про них не забувають. А ми ж, своє чергою, дякуємо волонтеру Валентину Чиху Волонтерського штабу «Українська команда. Волинь» за вишукані солодощі для підопічних відділення стаціонарного догляду для постійного проживання с.Облапи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь