Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Для усіх хто любить, вболіває і цікавиться вільною боротьбою

Дата: 01.12.2023 12:33
Кількість переглядів: 64

Фото без описуДнями у Чернівцях відбувся Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат U-13. Аби визначити найсильніших спортсменів на Буковину з’їхались команди з усіх областей України, а це понад 600 юних учасників змагань. Дубівську громаду на Чемпіонаті України з вільної боротьби представляла наша - Настя Поремчук, учениця 7 класу Дубівського ліцею. Настя займається у секції з вільної боротьби, що відновила свою роботу у Дубівській громаді, на базі Дубівського ліцею, під керівництвом тренера Олександра Мілехіна.

Незважаючи на свій юний вік Настя Поремчук продемонструвала високий рівень підготовки та напруженуФото без опису боротьбу із доволі сильними суперниця. І хоч юна спортсменка не здобула призового місця, її перша участь в змаганнях такого рівня - є хорошим початком спортивної стежини з вільної боротьби.

То ж усі ми пишаємось Настунею, дякуємо за працю і підтримку її татові Роману та тренеру Олександру Мілехіну, бажаємо усім міцного здоров’я, майбутніх спортивних перемог під мирним українським небом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь