Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відзнаки з нагоди Міжнародного дня волонтера

Дата: 05.12.2023 16:07
Кількість переглядів: 38

Фото без описуСьогодні, у Міжнародний день волонтерів, присвячений людям доброї душі і щирого серця, котрі займаються волонтерством добровільно та безкорисливо, ми дякуємо усім, хто віддає свій вільний час, енергію, ресурси, статки, хто своєю щоденною працею, донатами, добрими справами, благодійними вчинками підтримує і допомагає українському війську та усім, хто цього потребує у час війни.

Волонтерській рух у Дубівській громаді – це потужна сила, яка здатна організовувати, об’єднувати та допомагати розв’язувати серйозні питання. Інколи, здається, але так воно направду і є, що для таких людей немає нічого неможливого: допомогти придбати авто, зібрати кошти на промислову сушарку, купити автоклав, дрони, Starlink, зарядні станції, радіостації, тепловізори... та ряд усього іншого військового спорядження та потрібних на фронті речей.

Сьогодні ми щиро дякуємо усім жителям громади, хто долучається до організації волонтерських поїздок на фронтФото без опису продуктами, речами, коштами, хто готує нашим захисникам домашні смаколики, хто в’яже шкарпетки, сушить овочі для борщів та супів швидкого приготування, хто шиє одяг для військових, робить окопні свічки та енергетичні батончики, обереги, хто підтримує наші волонтерські ініціативи і допомагає втілювати їх в життя, хто не байдужий і активний у підтримці наших воїнів.
Дякуємо волонтерам: Віктору Самчуку та Володимиру Босаку, Роману Воздигану та Дмитру Рожку, Громадській Організації «ДІЄМО ВЖЕ», усім працівникам Дубівської сільської ради та комунальних установ громади за постійну волонтерську діяльність.
З нагоди свята сьогодні Почесними Грамотами Дубівської громади за вагомий особистий внесок у здійснення Фото без описуволонтерських ініціатив, активну благодійну діяльність, високу громадянську свідомість та патріотизм, значну і систематичну підтримку підрозділів Збройних Сил України, непохитну віру в Перемогу та з нагоди Міжнародного Дня волонтера нагороджені:
- Волонтерська група «ОБЛАПСЬКА ВОЛОНТЕРОЧКА»- Любов Зубрикова, Світлана Скулинець, Віра Зубрикова, Світлана Демчук, Марія Клинова та усі волонтерочки із села Облапи;
- Ясашний Анатолій Васильович, волонтер;
- Оліферович Віктор Миколайович, керівник ТОВ «ХІМ ОПТФото без опису ТРЕЙД»;
- Откаленко Андрій Володимирович, керівник релігійної організації «Релігійна Громада Євангельських Християн Української Християнської Церкви «АСАМБЛЕЯ БОГА»;
- Свистун Руслан, благодійник;
- Чих Валентин Іванович, волонтер Волонтерського Штабу «Українська Команда».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь