Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відбувся відкритий Турнір Дубівської громади з вільної боротьби

Дата: 09.12.2023 15:30
Кількість переглядів: 46

Фото без описуСьогодні на базі Дубівського ліцею відбувся відкритий Турнір Дубівської громади з вільної боротьби, приурочений Дню Збройних Сил України під гаслом: «Сильні духом - не здаються!»

41 учасник матчевих зустрічей з вільної боротьби, вдвічі більше вболівальників, гамірно, драйвово та спекотно на килимі - такого давно вже не було...

Та за сприянням керівництва громади, з вересня цього року, у Дубівському ліцеї відновила свою роботу секція з вільної боротьби за участі тренера Олександра Мілехіна, а відтак, стало можливим і проведення відповіднихФото без опису змагань.

Направду, аж душа радіє, що започаткована справа тренером - Павлом Безекою, знову живе у стінах рідної школи. Вільна боротьба – стала серйозним орієнтиром у спортивному житті багатьох представниць Дубівської громади, зокрема: Ірини Борисюк – майстра спорту України, срібної призерки Чемпіонату Європи, багаторазової призерки та переможниці Чемпіонатів України з вільної боротьби, Софії Поремчук - Чемпіонки України та Європи з пляжної боротьби, Катерини Кисляк – Чемпіонки України з пляжної боротьби, кандидатки у майстри спорту, котру цього річ зараховано до Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності та Олени Бідзюри – трьохразової призерки Чемпіонатів України з вільної боротьби, вихованки Фото без описуВолинської обласної ШВСМ. Свій спортивний шлях, ще у дитинстві, ці дівчата розпочали під вмілим керівництвом тренера Павла Безеки, згодом їх наставником став - Олександр Мілехін. То ж дивлячись на сьогоднішніх юних і дуже юних спортсменів – учасників Турніру, поневолі закрадається думку, що на килимі змагаються майбутні Чемпіони України, Європи, Світу…

Ото ж, щодо Турніту з вільної боротьби – урочисте відкриття відбулось в супроводі Державного Гімну України, хвилиною мовчання учасники спортивного дійства вшанували світлу пам’ять усіх воїнів, котрі віддали своє життя за Україну. Директор Ковельської ДЮСШ №1 Віталій Варфоломійович Волосюк вишикував учасників змагань, нагадав про правила безпеки, підбадьорив юних спортсменів та побажав усім цікавих матчевих зустрічей. Гарного настрою, насиченого спортивного дня,Фото без опису достойних перемог учасникам Турніру та перемоги усім нам і України побажав у своєму вітальному слові Дубівський сільський голова - Роман Троцюк.

До складу суддівської колегії увійшли – тренер Олександр Мілехін та Катерина Кисляк – Чемпіонка України з пляжної боротьби, рефері Турніру – Арсен Барнич.

То ж змагання розпочались. Впродовж чотирьох годин юні борці на килимі демонстрували цікаві сутички та гарні результати і подарували всім присутнім справжнє свято спорту. Щодо результатів змагань, то в підсумку вони були такими:

У ваговій категорії 22 кілограми: І місце посів - Мельник Роман; ІІ м. – Кисляк Ілля; ІІІ м.- Герасемчук Олександр

Фото без опису24 кг І м.– Шевчук Артем; ІІ м.– Мушинський Кирило; ІІІ м.- Кіндер Назар

26 кг (старша група): І м. – Рибаков Данило; ІІ м. - Пашенко Дмитро; ІІІ м. – Мартинюк Марк

26 кг (молодша група): І м. – Кнерик Дмитро; ІІ м. - Кисляк Михайло; ІІІ м. – Лебідь Олександр

29 кг (молодша група): І м. – Голодюк Вадим; ІІ м. – Сас Владислав; ІІІ м. - Волончук Роман

29 кг (старша група): І м. - Дячук Матвій; ІІ м.– Чирук Захар; ІІІ м. – Повар Макар

32 кг І м. – Романович Андрій; ІІ м.– Гарбар Богдан; ІІІ м. – Сладковський ВладиславФото без опису

36 кг (молодша група): І м. - Родюк Ілля; ІІ м. – Шлемко Кирило; ІІІ м. – Книшук Юрій

38 кг І м. – Гурський Захар; ІІ – Личманюк Нікіта; ІІІ - Івануха Андрій

45 кг  І м. – Ілюшик Максим; ІІ – Сукач Денис; ІІІ - Ковердюк Владислов.

Вітаємо переможців Турніру Дубівської громади з вільної боротьби, бажаємо успіхів та досягнення омріяних спортивних вершин! Усі переможці змагань нагороджені медалями та дипломами за зайняті І, ІІ та ІІІ місця, учасники змагань - дипломами за активну участь у Турнірі та солодощами.

Дякуємо юним борцям за участь в змаганнях, вболівальникам - за чудову атмосферу спортивного дійства, тренерам – за працю, керівництву Дубіського ліцею за гостинність, привітність та теплу спортивну залу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь