Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Відзнаки для депутатів Дубівської сільської ради

Дата: 14.12.2023 08:53
Кількість переглядів: 61

Фото без опису12 грудня відбулась 35 позачергова сесія Дубівської сільської ради, на порядку денному якої було ряд важливих питань життєдіяльності громади, зокрема: щодо внесення змін до бюджету Дубівської ТГ на 2023 рік, виконання місцевих Програм в галузі фізичної культури, спорту і медицини,

затвердження відповідних Програм терміном на наступні два роки, внесення змін до Програми соціального захисту населення та низка земельних питань в частині надання дозволів на виготовлення технічної документації,Фото без опису розробку проекту землеустрою, надання земельної ділянки в оренду та затвердження детального плану території та інші.

Відверто кажучи, сесійне засідання було нелегким та доволі емоційним, адже наближається до завершення іще однин складний рік війни, а, відтак, і порядок денний був насичений питаннями, котрі потребували максимум уваги і виважених рішень депутатів. Та серед позитивного – линули вітання на адресу депутатського корпусу з нагоди Дня місцевого Фото без описусамоврядування та вдячність депутатам за нелегку працю задля вирішення питань життя громади та її розвитку. Потому - офіційна церемонія нагородження відзнаками місцевого рівня.

Ото ж, за активну громадську позицію, ініціативу і наполегливість у вирішенні питань Дубівської територіальної громади, конструктивну співпрацю з органами місцевого самоврядування, відповідальне ставлення до втілення своїх депутатських повноважень та з нагоди Дня місцевогоФото без опису самоврядування Почесною Грамотою Дубівської сільської Фото без описутериторіальної громади нагороджені депутати Дубівської сільської ради: Лариса Віталіївна МАЗУРИК, Олена Анатоліївна БАЛЕЦЬКА, Юрій Павлович ТИЩУК, Віталій Володимирович ЯЦИНА та Олександр Петрович МИРОНЮК. Щиро вітаємо обранців громади та бажаємо усім міцного здоров’я, успіхів у справі служіння людям і громаді, рідному краю і нашій Україні. Миру усім нам та довгоочікуваної Перемоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь