Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Створення безпечних умов перебування дітей в закладах дошкільної освіти є ключовим завданням роботи цих установ

Дата: 28.12.2023 14:02
Кількість переглядів: 51

Фото без описуЧерез виклики війни кожна сфера суспільного життя функціонує з певними особливостями, зумовленими обставинами сьогодення. Не винятком є система дошкільної освіти, адже створення безпечних умов перебування дітей в закладах дошкільної освіти є ключовим завданням роботи цих установ.

В Дубівській громаді відновили свою роботу два заклади дошкільної освіти у селі Дубове та Буцинь, в яких облаштовані найпростіші укриття, на черзі відкриття ЗДО у селі Вебка, післяФото без опису проведення ремонтних робіт. Приміщення дитячих установ направду ожили, повіяло теплом і затишком, заповнились дзвінкими голосами та сміхом маленьких вихованців, запахло смачними стравами. Нині заклад дошкільної освіти села Дубове «Дзвіночок» очолює новий керівник – Людмила Мацюк, відвідує дитсадок 53 вихованці, з них 2 дитини з особливими освітніми потребами, працює 4 вихователі та 1 асистент вихователя. Варто зауважити, що у вільний від роботи час працівники ЗДО «Дзвіночок» кроять флісову тканину на теплі кофти для наших Фото без описузахисників, то ж щиро дякуємо їм за високу громадську свідомість та благодійну діяльність. Важливою подією у житті громади села Буцинь стало відновлення роботи ЗДО «Веселка», де нині навчається і виховується 25 дітей, працює 4 педагога. Окрім прищеплення любові до прекрасного тепер нашіФото без опису вихователі навчають дошкільнят набувати навичок щодо власної безпеки, викликати бажання опікуватися власним здоров’ям, бути обачними та цінувати особисту безпеку й життя. Для вихованців закладів дошкільної освіти були проведені тренування щодо опрацювання алгоритму дій у разі оголошення сигналу повітряної тривоги або іншої надзвичайної ситуації та серію тематичних занять щодо збереження життя та здоров’я й надання домедичної допомоги.

Як же милують око ці світлини! Нехай же не буде повітряних тривог, нехай якнайшвидше закінчиться війна і нехай наші діти живуть під мирним небом України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь