Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Тільки вперед – із вірою у Перемогу!

Дата: 29.12.2023 16:02
Кількість переглядів: 68

Фото без описуВажко усвідомлювати те, що скоро вже Новий рік… Але цей рік забрав тисячі життів… Цей рік розбив тисячі сердець… Цей рік побачив багато сліз… Цей рік позбавив тисячі людей сенсу життя… Цей рік для когось став останнім…

Після сьогоднішніх ракетних атак здається, що біль, то єдине, що у нас залишається. Іноді від подій навколо мозок видає «error»і відмовляється сприймати. Але нам не можна опускатиФото без опису руки, бо хлопцям та дівчатам на нулі не просто важче – у них там пекло… і їм потрібна наша підтримка. Маємо усвідомлювати, одна з цілей ворога – зламати та перемогти наш дух. То ж якби важко не було - не час опускати руки, доки не закінчиться війна, ми повинні підтримувати захисників та одне одного, повинні бути з нашими бійцями до кінця, тобто до Перемоги.

Фото без описуСкільки маємо сил - допомагаймо нашим воїнам тримати фронт там - щоб не була лінія фронту поруч, щоб Маріуполя не було тут!

Чимало офіційних Подяк від керівництва військових частин та формувань, до прикладу військової частини А7063, ВЧ - 1141 Національної Гвардії України, 111 ОБрТрО, ВЧФото без опису А2847, А 4638 та інших, надійшло впродовж цього року на адресу Дубівської сільської ради за вагому підтримку у забезпеченні охорони цілісності та суверенітету України. Та ці відзнаки та слова вдячності від військових адресовані і керівництву, і колективу, і депутатському корпусу Дубівської сільської ради, і усім дорослим і малим жителям ДубівськоїФото без опису громади, адже разом, кожен на своєму місці, ми всі працюємо заради Перемоги. Ще більше вдячності отримуємо під час особистих зустрічей із нашими воїнами в їх короткотривалих відпустках, під час волонтерських поїздок, в повідомленнях, дзвінках, коментарях. А ще досить часто ми знецінюємо свою участь, кажемо, що наші дії нічого Фото без описуне змінять та й що ж я можу сам… А насправді – змінимо і разом усе зможемо!

За підтримки депутатського корпусу Дубівської сільської ради у 2023 році з бюджету громади було спрямовано на потреби Збройних Сил України та інших формувань, що виконують бойові завдання з відсічі ворога близько 11 млн. грн., також зФото без опису бюджету сільської ради, з метою фінансової підтримки сімей військовослужбовців, було виділено – 880 тисяч гривень.

Крім того, за добровільні благодійні внески працівників Дубівської сільської ради, які з березня 2022 року щомісячно віддають свій одноденний заробіток на потреби ЗСУ, хоча це не догма, бо донатять в міру своїх можливостей, хтось менше, хтось більше, а хтось ще більше, а це у 2023 році близько 180 Фото без описутис. грн., було придбано: тканину і швейне приладдя – 20 620 грн, продукти харчування (м'ясо, мука, мед, томатна паста) – 32 153 грн, різні необхідні на фронті речі (газові балончики, сухі душі), парафін, реторт пакети, військовий одяг, берці – 35 334, зарядну станцію для воїна – односельчанина – 27 600 грн, вакууматор – 2 200, маскувальні сітки – 6 672, дизпаливо – 55 400 гривень та інше.

У 2023 році Дубівською сільською радою було зорганізовано 8 волонтерських поїздок на різні напрямки фронту,Фото без опису на підході дев’ята. Кожна така поїздка – це в середньому 16-17 тис. грн. на одне лише пальне. А ще це нелегка праця наших водіїв – волонтерів Віктора Самчука та Володимира Босака, ремонт автомобіля власним коштом, бо фронтові дороги круті і тернисті, власна фінансова і матеріальна участь у кожній поїздці. Наразі, маємо тісну співпрацю з волонтером Анатолієм Ясашним та волонтерами із Буциня, які допомагають нам, а ми навзаєм їм.

Фото без описуВідрадно, що працівники сільської ради постійно долучаються до приготування різних домашніх став та випічки під час формування волонтерських вантажів. А ще ми почали готувати страви власної «марки», які мають неабиякий попит на фронті: «Дубівські супи та борщі швидкого приготування», голубці в реторт пакетах, крем – суп «гаряча кружка», м’ясні джерки. До речі, одних лише сухих борщів та супів ми приготували з вересня по грудень 2023 року – 650Фото без опису пакунків, а це в середньому майже 10 тисяч літрів готової гарячої домашньої страви. Багато працівників долучались і нині долучаються до сушіння овочів в домашніх умовах, Але скільки б ми не старались на одинці, без допомоги жителів громади, працівників комунальних установ, учнів та їх батьків, нам було б дуже важко, адже ВИ постійно підтримуєте наші ініціативи, допомагаєте нам у всьому: сушити овочі, готувати смаколики, Фото без описув'язати шкарпетки, робити окопні свічки та готувати енергетичні батончики, плести маскувальні сітки, шити військовий одяг, донатити кошти на пальне, на придбання потрібних на фронті речей, на промислову сушарку, а ще власним коштом купували автоклав, військове спорядження, амуніцію, доправляли нам овочі і не лише з нашої громади та інше… Ми щиро вдячні усім за допомогу і підтримку!Фото без опису

То ж спільно працювали для наближення Перемоги в цьому році, працюватимемо і в наступному, аби 2024 став для усіх нас переможним! Тільки вперед – із вірою у Перемогу!

Любіть одне одного! Бо вони стріляють ракетами по пологових будинках... Нам є кого ненавидіти!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь