Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі 65310000-9 - Розподіл електричної енергії(послуги з розподілу електричної енергії)

Дата: 08.01.2024 16:39
Кількість переглядів: 32

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетних призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1

Назва предмета закупівлі

Розподіл електричної енергії за ДК: 021:2015: 65310000-9 Розподіл електричної енергії.

2

Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі

 

Відповідно до частини 1 статті 5 Закону України «Про природні монополії» від 20.04.2000 р. № 1682-ІІІ регулюється діяльність суб’єктів природних монополій у таких сферах: розподілу електричної енергії (передачі електричної енергії місцевими (локальними) електромережами.

Відповідно до частини 2 статті 5 Закону України «Про природні монополії» від 20.04.2000 р. № 1682-ІІІ зведений перелік суб’єктів природних монополій ведеться Антимонопольним комітетом України на підставі реєстрів суб’єктів природних монополій у сфері житлово-комунального господарства, що формуються національною комісією, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, а в інших сферах, у яких діють суб’єкти природних монополій, — національними комісіями регулювання природних монополій у відповідній сфері або органами виконавчої влади, що здійснюють функції такого регулювання до створення зазначених комісій. Згідно даних РЕЄСТРУ (позиція у реєстрі №43) СУБ'ЄКТІВ ПРИРОДНИХ МОНОПОЛІЙ, ЯКІ ПРОВАДЯТЬ ГОСПОДАРСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ У СФЕРІ ЕНЕРГЕТИКИ станом на 30.11.2023 р. (додається), оприлюдненого на сайті Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних  послуг (додається) на території Волинської області господарську діяльність з розподілу електричної здійснює ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО». Отже, ми, як замовник, через відсутність конкуренції з технічних причин, не маємо можливості забезпечуватись розподілом електричної енергії у сфері енергетики  іншими операторами. Дані послуги за нашим місцезнаходженням можуть бути надані лише певним постачальником, в особі ПРИВАТНОГО АКЦІОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ВОЛИНЬОБЛЕНЕРГО». Інша альтернатива відсутня. В даному випадку та враховуючи вищевикладене ми керувались абзацом 3 підпункту 5 пункту 13 Постанови, а саме: «відсутність конкуренції з технічних причин».  

 

3

Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення

Розмір бюджетного призначення по коду згідно з КЕКВ (для бюджетних коштів) 2273 - Оплата електроенергії

Очікувана вартість закупівлі – 205 552.82 грн. з ПДВ.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь