Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Вічна, світла пам'ять і шана Павлу Вікторовичу Безеці…

Дата: 06.03.2024 08:53
Кількість переглядів: 46

Фото без описуНа його могилі багато живих квітів… Про те, що сьогодні, 6 березня 2024 року, Павлу Вікторовичу Безеці мало би виповнитись 60 років, пам’ятають не лише його рідні, а й друзі, колеги, односельчани...

Мудрі люди кажуть, що людина живе доти, доки про неї пам’ятають і доки живуть, започатковані нею справи. Пам'ять про Павла Вікторовича живе у серцях усіх, хто знав його як Дубівського сільського голову, кандидата у майстри спорту та тренера з вільної боротьби, вчителя трудового навчання в селі Бахів, вчителя фізичного виховання Дубівської школи, мудрого керівника, талановитого організатора, господарника, людину широкої душі, невичерпного оптимізму та чуйного доброго серця.

Будівництво нової школи в селі Вербка, курс на децентралізацію і як результат – створення Дубівської об’єднаної територіальної громади, успішна тренерська робота – це ті найбільші проекти, які Павло Вікторович втілив у життя за підтримки депутатів і місцевих жителів. Нині ж ліцей села Вербка – сучасний, комфортний, найбільший за кількістю учнів, заклад загальної середньої освіти в громаді, Дубівська ж громада – в лідерах серед кращих громад Волині, а секція з вільної боротьби знову працює у Дубівському ліцеї… То ж світла пам'ять про Павла Вікторовича, як і його добрі справи, живуть в серцях людей, котрі цінують його особистий безцінний внесок у розвиток і становлення нашої громади!

Вічна, світла пам'ять і шана Павлу Вікторовичу Безеці…


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь