Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Анастасія Поремчук та Оксана Борисюк брали участь у Чемпіонаті України (U15) з вільної боротьби

Дата: 07.03.2024 08:54
Кількість переглядів: 52

Фото без описуЮні представниці Дубівської громади - спортсменки з вільної боротьби Анастасія Поремчук та Оксана Борисюк, вихованки тренера Олександра Мілехіна, у складі команди Волинської області, брали участь у Чемпіонаті України (U15) з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2009 – 2011 р.н, що проходив з 2 по 5 березня 2024 року у місті Ужгород Закарпатської області.

Щодо результатів всеукраїнських змагань, а усі ми маємо розуміти, що на спортивних килимах Ужгорода зібрались найкращі спортсмени з вільної бороть з усієї України, тоФото без опису Анастасія Поремчук у ваговій категорії - 39 кг посіла 8 – ме місце, першу сутичку юна борчиня перемога на туше представниці м.Київ, а в 1/4 фінала поступилась спортсменці із міста Луцька. Оксана Борисюк виборола 11-те місце у ваговій категорії - 58 кг в 1/8 фінала поступилася представниці із Закарпаття. Дівчата, яким поступилися наші спортсменки посіли треті місця.

І хоч Анастасія Поремчук та Оксана Борисюк не здобули призових місць, їх вклад в загальних результат Чемпіонату Фото без описуУкраїни є значним і вагомим, адже юні борчині із Дубівської громади допомогли збірній команді Волинської області посісти 5 командне місце серед дівчат.

То ж щиро дякуємо Анастасії та Оксані за гідну боротьбу на Чемпіонаті України та тренеру – Олександру Мілехіну за відмінну працю, бажаємо нашим борчиням не зупинятись на досягнутому, рухатись тільки вперед до омріяних спортивних вершин!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь