Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

До уваги жителів населених пунктів Дубівської громади та усіх, чиї рідні поховані на кладовищах наших населених пунктів!

Дата: 07.03.2024 15:08
Кількість переглядів: 25

Фото без описуДо уваги жителів населених пунктів Дубівської громади та усіх, чиї рідні поховані на кладовищах наших населених пунктів! Уже традиційно навесні велику увагу звертаємо на прибирання кладовищ, адже там спочивають ті, хто відійшов у вічність і це наш обов’язок дбати про місце їх спочинку. За ініціативи Дубівської сільської ради та з метою покращення благоустрою сільських кладовищ до Великодніх свят з 15 березня на території кладовищ сіл: Дубове, Вебка, Бахів, Облапи, Городище, Гредьки, Секунь, Буцинь будуть встановлені сміттєві баки.

Звертаємо вашу увагу і наголошуємо, що ці сміттєві баки передбачені для складування в них лише пластику та скла, а рослинні рештки, природне сміття, гілля потрібно складувати у спеціально відведеному за кладовищем місці. В міру наповнюваності контейнерів, сміття з них буде централізовано вивозитись, якщо ж виявиться, що в баках окрім пластику та скла наявне сміття природного характеру – контейнери для відходів з таких кладовищ будуть забрані і встановлені в інших місцях, де буде дотримані вимоги сільської ради.

Просимо усіх бути свідомими та максимально поширювати дану інформацію! Дякуємо за розуміння!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь