Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Благоустрій, то не лише візитівка населеного пункту, а й один із показників рівня участі жителів громади у вирішенні місцевих проблем

Дата: 07.03.2024 15:09
Кількість переглядів: 49

Фото без описуТематика благоустрою населених пунктів Дубівської громади найбільш медійна цієї ранньої весни, та це й не дивно, бо благоустрій, то не лише візитівка населеного пункту, а й один із показників рівня участі жителів громади у вирішенні місцевих проблем.

Якщо говорити про весняну толоку, яка була анонсована і проведена в селі Облапи минулої п’ятниці, то до масштабного прибирання долучились усі працівникиФото без опису комунальних установ і Галина Петрівна Солопчук, решта жителів, на жаль, не відгукнулись на пропозицію старости Петра Олексюка навести лад вздовж вулиць села Облапи. Значно активнішими цього разу були жителі села Городище, котрі продовжили, розпочате раніше, прибирання місцевого кладовища.

Фото без описуВисловлюємо щиру вдячність усім небайдужим людям, які долучилися до доброї та суспільно-корисної справи, які знайшли для цього час та доклали власних зусиль для поліпшення стану довкілля та благоустрою наших сіл.

Закликаємо усіх мешканців населених пунктів громади долучатись до весняних прибирань, не залишатись осторонь життя населеного пункту, в якому ви проживаєте, щиро віримо, що разом ми зробимо нашу громаду чистішою і кращою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь