Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

П’ятий обласний Турнір з вільної боротьби, присвячений пам’яті тренера Павла Безеки.

Дата: 12.03.2024 08:27
Кількість переглядів: 49

Фото без описуУ ці березневі дні, за ініціативи керівництва Дубівської громади, на базі Дубівського ліцею, відбулась непесічна подія - п’ятий обласний Турнір з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2010 р.н. та молодші, присвячений пам’яті тренера Павла Безеки.

Кандидат у майстри спорту з вільної боротьби, тренер - Павло Вікторович Безека не уявляв свого життя без дітей, яких від дуже любив. Сільські хлопчаки та дівчата ізФото без опису величезним задоволення бігли на тренування до нього. Для усіх було і слово тепле, і порада. Вчитель, тренер і друг якому довіряли найбільш потаємне, був завжди готовий прийти на допомогу. Його вихованці здобули не одну перемогу, але найголовніше, що разом із спортивними навичками вони отримали найголовніші риси Фото без описухарактеру: людяність та доброта, ввічливість та наполегливість, старанність та відповідальність. Він вкладав у своїх вихованців серце і душу, і вони ж відповідали йому тим самим…

Вільна боротьба – стала серйозним орієнтиром у спортивному житті багатьох вихованок Павла Вікторовича, зокрема: Ірини Борисюк – майстра спорту України, срібної призерки Чемпіонату Європи, багаторазової призерки та переможниці Чемпіонатів України з вільної боротьби, Софії Поремчук -Фото без опису Чемпіонки України та Європи з пляжної боротьби, Катерини Кисляк – Чемпіонки України з пляжної боротьби, кандидатки у майстри спорту, котру зараховано до Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, Олени Бідзюри – трьохразової призерки Чемпіонатів України з вільної боротьби, вихованки Волинської обласної ШВСМ, Лілії Климович та Юлії Пархонюк – спортсменки неодноразово були в п’ятірці кращих на Чемпіонатах України з вільної боротьби.

Фото без описуЗагалом обласний Турнір з вільної боротьби, свого часу, на базі Дубівської школи, започаткував саме Павло Безека, традиційно він проводився у травні дні та присвячувався Дню пам’яті та примирення, згодом - загиблому учаснику АТО, дубівчанину - Андрію Омелянюку. Вже після передчасної смерті Павла Вікторовича, обласний Турнір започаткували на його честь та проводили у березі, адже саме 5 березня він народився.

Цього річ обласний Турніру з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2010 р.н. та молодші, присвячений пам’яті тренера Павла Безеки – відновлено.

9 березня у Дубівський ліцей завітали 78 спортсменів з вільної боротьби із Дубівської Ковельської, Іваничівської, Володимир -Фото без опису Волинської та Любешівської територіальних громад, ще більше прибуло вболівальників, друзів і колег спортсменів Павла Вікторовича Безеки. Урочисте відкриття Турніру відбулось в супроводі Державного Гімну України, опісля хвилиною мовчання учасники спортивного дійства вшанували світлу пам’ять тренера Павла Безеки. Директор Ковельської ДЮСШ №1 ім. П.Стуса Віталій Варфоломійович Волосюквишикував учасників змагань, Фото без описунагадав про правила безпеки, підбадьорив юних спортсменів та побажав усім цікавих матчевих зустрічей. Заступник Дубівського сільського голови Віталій Сарапін привітав учасників спортивних змагань, побажав насиченого спортивного дня, достойних перемог спортсменам. Віталій Іванович зауважив, що Турнір пам’яті Павала Безеки відновив свою роботу за ініціативи керівництваФото без опису громади та за підтримки друзів і партнерів, в планах у наступному році - проведення у Дубіській громаді Регіонального турніру з вільної боротьби.

До складу суддівської колегії увійшли – головний суддя Олександр Мілехін, секретар – Олег Мілехін, помічники судді - спортсменки Катерина Кисляк та Юлія Пархонюк, керівник килима – Олег Стус.

Фото без описуВпродовж 8 годин юні борці на килимі демонстрували цікаві сутички та гарні результати і подарували всім присутнім справжнє спортивне свято. Щодо результатів змагань, то юні спортсмен із Дубівської громади здобули 12 призових місць. Ото ж серед дівчат:

У ваговій категорії 22 кг - І місце – Юхимук Інга

І місце – Книшук Віталіна (вагова категорія 25 кг)

ІІ мсіце – Поремчук Анастасія ( 40 кг)

ІІ місце – Борисюк Оксана (55 кг)

Серед хлопців:

ІІІ місце – Юхимук Матвій(вагова категорія - 20 кг)

ІІ місце – Кисляк Ілля( 22 кг)

ІІІ місце – Мартинюк Артем(30 кг)

ІІ місце – Книшук Юрій(36 кг)

У ваговій категорії 38 кг:

І місце - Гурський Захар

ІІІ місце Мельник Максим

ІІІ місце – Ризванюк Артем

ІІ місце – Ілюшик Максим( вагова категорія -46 кг)

Вітаємо юних спортсменів - переможців Турніру з вільної боротьби, бажаємо подальших успіхів та досягнення омріяних спортивних вершин, дякуємо за участь в змаганнях, вболівальникам - за чудову атмосферу спортивного дійства, тренерам – за працю, керівництву Дубівського ліцею за традиційну гостинність та привітність.

За фінансову підтримку та допомогу в організації і проведенні обласного Турніру щиро дякуємо нашим друзям - представникам Волонтерського Штабу «Українська Команда», волонтерам БФ «Віримо в Україну» Валентину Чих та Михайлу Заікінудрузям – бізнесменамПетру М’якоті, Анатолію Возняку, Петру СороціОлександру Кривошуку та дякуємо ТОВ «ДПП Ресурс» (керівник - Оксана Мороз)!

До нових спортивних зустрічей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь