Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Волонтерська поїздка на фронт

Дата: 14.03.2024 09:14
Кількість переглядів: 49

Фото без описуУсі ми знаємо, що нині, в порівнянні з першим роком війни, українська армія в більшій мірі забезпечена і одягом, і продуктами харчування, а не вистачає їм боєприпасів, дронів, засобів боротьби та захисту. Звісно, боєприпаси, то важка тема, але 2024 рік розпочали із придбання 2 зарядних станцій і двох FPV дронів для 46-ої окремої аеромобільної бригади десантно – штурмових військ ЗСУ. Згодом, разом із жителям Дубівської, Сереховичівської та Поворської громад придбали 6 дронів для 417 окремого стрілецького батальйону 33-ї ОМБр. І вже буквально на днях працівники Дубівської сільської радиФото без опису допомогли придбати планшет для виконання бойових завдань на «нулі» воїнам 50 батальйону 100 бригади.

Але ж ми так давно не навідували наших хлопців… Та хіба ж можна порівняти солдатську їжу і мамині пирогами із Фото без описумаком, запашне домашнє сальце із гірчицею, пироги з квасолею і домашній борщик? То ж сьогодні, в черговий раз, із Дубівської громади на усі напрямки лінії фронту вирушать наші незмінні і найкращі волонтери - Віктор Самчук та Володимир Босак.

Вкотре дякуємо усім, хто допоміг нам зібрати для наших Захисників стільки усього домашнього, свіженького, смачного, тепленького і такого необхідного на фронті!

Дякуємо Віталію Присяжнюку (ТОВ «СОТІК АГРО»), Леоніду Самчуку – керівнику СТзОВ «Облапаське», нашій волонтерці і незмінній помічниці Тетяні Федорук, Сергію Заболоцькому із с. Радошинка за дизельне паливо для волонтерського авто. Дякуємо приватному підприємцю Юлії Дудка, ВолодимируФото без опису Тищуку, Андрію Самчуку, Тетяні Шимчук за фінансову підтримку волонтерської поїздки. Дякуємо настоятелю та прихожанам релігійного храму «Всіх скорботних радість» с. Дубове за надану фінансову допомогу на придбання дизпалива у сумі – 3200 грн.

Щиру вдячність адресуємо працівникам закладу дошкільної освіти «Дзвіночок» с. Дубове за постійну підтримку наших Захисників, солодощі, засоби особистої гігієни, рукавиці, придбані коштом працівників ЗДО їдуть до наших воїнів. Дякуємо учням, їх батькам та працівникам Бахівської гімназії, які Фото без описуне втомлюються допомагати і завжди долучаються до організації волонтерських поїздок. Раді знайомству і співпраці з Наталією Жильчук, яка безкоштовно передала для наших воїнів 150 Голобських сухих душів власного виробництва, щиро дякуємо пані Наталії. Завжди вдячні працівникам м’ясного павільйону Ковельського ринку за сало, яке вони традиційно безкоштовно передають нашим хлопцям.

Безмежно дякуємо небайдужим жителям села Облапи: Галині Фото без описуСолопчук, Ніні Божук, Любові Демчук, Анатолію Супрунюку, Наталії Лисковець, Анатолію Миронюку, Людмилі Супрунюк, Юлії Бабариці, Ніні Супрунюк, Олені Харчук, Валентині Супрунюк, Любові Сементух, Олександру Александрову, Валентині Клиновій, Надії Кочерзі, Василю Скулинцю, Людмилі Супрунюк, Галині Килибі, Ользі Балецькій, Валентині Кубах, Ользі Поліщук, Юлії Павлович, Марії Єгоровій, Ользі Коваль, Вірі і Марії Прадійчук, Вірі Борисюк, Наталії Ярмолюк, Світлані Шемчук, Лідії Клиновій, Роману Ліфанчуку, Леоніду Самчуку, трудовим колективам Облапської лікарської амбулаторії ЗПСМФото без опису за сьогоднішню і постійну допомогу, за волонтерську діяльність, за домашню випічку, продукти харчування тривалого зберігання, чай та каву, засоби особистої гігієни, сало, консерви, окопні свічки та багато усього іншого придбаного і приготовленого з любов’ю для наших Захисників.

Щиро дякуємо Валентині Балецькій за постійні благодійні ініціативи та приготовлені разом з працівникам Публічно – шкільної бібліотеки і Центру культури і туризму енергетичні батончики, домашнє печиво, пироги та булочки.

Дякуємо «Облапській волонтерочці», дівчата, як завжди неабияк потрудились: напекли, насмажили, приготували усілякої домашньої смакоти, яку так полюбляють наші воїни.

Дякуємо працівникам Дубівської сільської ради за сухі супи та борщі, крем – суп «Гарячу кружку», гречану та рисову кашу з м’ясом в реторт пакетах, домашню випічку, каву та чай, за постійну фінансову підтримку та допомогу у втілення в життя усіх благодійних ініціатив.

І на останок, пам’ятаєте, наші господиньки із села Дубове долучались солодкою випічкою до ярмарку на підтримку ЗСУ, так от, за потужну участь в ярмарку організатори благодійного дійства передали FPV дрон, який вирушає в дорогу до Вовків Да Вінчі.

Безмежна усім вдячність, низький уклін і щирі зичення міцного здоров’я! Божого заступництва кожному українському воїну, Божої підтримки Віктору Самчуку та Володимиру Босаку, усім волонтерам, хто прямують на фронт!

Разом до Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь