Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Робоча зустріч у Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості

Дата: 26.03.2024 16:52
Кількість переглядів: 39

Фото без описуСпівпраця із територіальними громадами завжди була і залишається актуальним напрямком роботи Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості.

Днями  відбулась  робоча зустріч із головою Дубівської сільської ради Романом Троцюком.

Обговорені  програми, які реалізує ДержавнаФото без опису служба зайнятості, а саме єРобота  «Власна справа», професійне навчання, курси підвищення кваліфікації  та отримання ваучера  на здобуття освіти ветеранами та учасниками бойових дій, компенсаційні програми для Фото без описуроботодавців, які створюють робочі місця для безробітних, внутрішньо переміщених людей.

Детальніше проговорили  питання організації  суспільно корисних робіт на території громади. Очільник  громади наголосив про  внесені зміни у Рішення про організацію суспільно корисних робіт на період воєнного стану та визначенніФото без опису замовником цих робіт  Громадську організацію «Діємо вже», яка проводить діяльність на території Дубівської громади  та допомагає воїнам ЗСУ у їх потребах, зокрема здійснює ремонт  тапошиття  військових виробів.

Фото без описуЗараз у Дубівській сільській раді працює 3 безробітних на суспільно корисних роботах, з початку року було залучено 6 мешканців громади.

Віримо, що спільні зусилляпо  організації суспільно корисних робіт на території громади  сприятимуть економічному зростанню країни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь