Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Грамоти та Кубки Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації

Дата: 02.04.2024 15:57
Кількість переглядів: 45

Фото без описуЗа результатами виступів спортсменів у міжнародних, всеукраїнських та обласних змаганнях у 2023 році з олімпійських та не олімпійських видів спорту Дубівська сільська територіальна громада нагороджена Грамотами та Кубками Департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації за зайняте І місце серед територіальних громад (І група) за підсумками обласних змагань 2023 року та за зайняте ІІІ місце серед територіальних громад (І група) за підсумками 2023 року на всеукраїнських та міжнародних змаганнях.

Сьогодні, в час війни, коли важко даються різного роду перемоги і залучення коштів до місцевого бюджету, коли кожна спортивна відзнака стає ще важливішою та ціннішою, позиція керівництва та депутатського корпусу сільської ради спрямована на підтримку та розвиток спортивної галузі громади.

То ж, маємо за честь висловити щиру вдячність юним спортсменам - учням ЗЗСО та жителям громади, тренерам, вчителям фізичної культури за здобуті спортивні досягнення і перемоги в обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях у 2023 році, котрі підтверджують силу та нездоланний дух українського народу і примножують спортивну славу Дубівської громади. Ви демонструєте на спортивних аренах справжню мужність, невтомність і відданість справі, які надихають наших Захисників та допомагають їм нищити ворога.

Нехай міцним буде ваше здоров’я, непохитною – віра в Перемогу України, переможним – підкорення нових спортивних вершин в ім’я процвітання Дубівської громади та України загалом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь