Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Жовтня, 2020 р., 14:09
Війна на  сході України завдала великого болю родинам, рідні яких поклали своє життя на вівтар миру і свободи України. На жаль, у цій війні, втратила своїх мужніх синів і Дубівська громада, минає час та біль цієї втрати не згасає. Усім нам надзвичайно важливо згадувати та гідно вшановувати подвиг захисників, які віддали найцінніше у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – своє життя.
13 Жовтня, 2020 р., 13:55
Дата 14 жовтня здавна особлива для українців, адже на свято Покрови Пресвятої Богородиці упродовж багатьох років ми відзначаємо День Українського козацтва, річницю створення Української Повстанської Армії, а починаючи з 2014 року цей день обрано для вшанування  на державному рівні усіх захисників України. Саме тому День захисника України – свято мужності, героїзму, національної гідності, патріотизму, які притаманні нашим захисникам, а з іншого боку – це день  особливого вияву шани, вдячності, поваги усього суспільства своїм героям.
13 Жовтня, 2020 р., 13:39
На передодні 78-ї річниці створення Української Повстанської Армії Дубівський сільський голова Роман Троцюк, секретар сільської ради Ольга Копанчук та начальник відділу з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення  Наталія Лук’янчук завітали  до зв’язкового УПА  Івана Шевка, який  брав участь  в діяльності УПА, родом з хутора з-під Облап, нині проживає в селі Вербка.
02 Жовтня, 2020 р., 16:35
  В чудову осінню пору своє професійне свято відзначають представники однієї з найбільш шанованих у суспільстві професій – освітяни. І це – невипадково, адже посмішка осені така ж замислена, як  мудрість і розважливість учителя, погляд осені виразний і яскравий, як креативний підхід до освітнього процесу, хода ж у осені легка і впевнена, як методи роботи педагога, завдяки яким розкриваються таланти та  обдарованість  учнів. День працівників освіти - це привід сказати слова вдячності вчителям за їхню важку працю, терпіння, мудрість і любов та відзначити кращих працівників галузі освіти. Тож сьогодні  в усіх закладах загальної середньої освіти Дубівської територіальної громади,  а саме: в Опорному навчальному закладі  «Дубівська ЗОШ І-ІІІ ст.», у  філії ОЗН «Бахівська ЗОШ І-ІІ ст.», в  НВК «ЗОШ І-ІІІ ст.- ДНЗ» с.Вербка та в Облапському ліцеї відбулися різного формату святкові заходи, приурочені Дню працівників освіти.  З щирими привітаннями, побажаннями миру і здоров’я, щастя і добра, словами подяки  за нелегку працю і вагомий внесок у розвиток освітньої галузі Дубівської ОТГ у навчальні заклади громади сьогодні завітали сільський голова Роман Троцюк та начальник відділу з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення Наталія Лук’янчук.  Традиційно, з нагоди професійного свята  освітяни отримали  Почесні відзнаки.  
29 Вересня, 2020 р., 13:32
Напередодні Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначається у нашій державі 30 вересня, на базі Публічно – шкільної бібліотеки відбулося святкове дійство для працівників бібліотечної галузі Дубівської територіальної громади. Урочисто прибрана бібліотечна зала,  тематичний відеоряд, креативні фотозони,  аромат осінніх квітів, щирі посмішки та приємні зустрічі - це коротко про атмосферу, що панувала сьогодні в головній книгозбірні Дубівської ОТГ. Із професійним святом  представників бібліотек громади  привітали сільський голова Роман Троцюк, секретар сільської ради Ольга Копанчук та начальник відділу з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення Наталія Лук’янчук.
25 Вересня, 2020 р., 12:46
Щороку останньої неділі вересня працівники закладів дошкільної освіти відзначають своє професійне свято – Всеукраїнський День дошкілля. Враховуючи карантинні обмеження щодо проведення  масових заходів, та аби не залишити поза увагою працю людей, котрі опікуються дітьми дошкільного віку Дубівської громади, сьогодні, 25 вересня 2020 року, Дубівський сільський голова  Роман Троцюк та начальник відділу з питань освіти, охорони здоров’я, культури, молоді та спорту, соціального захисту населення Наталія Лук’янчук  завітали з робочим візитом у заклади дошкільної освіти Дубівської ОТГ.
25 Червня, 2020 р., 14:58
                                                       ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь