Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
09 Грудня, 2020 р., 11:39
Фонд Східна Європа, в межах реалізації програми ЕGАР,  планує впродовж грудня провести серію онлайн-тренінгів щодо використання інструментів електронної демократії та надати практичні консультації щодо їх впровадження, зокрема розглянути можливість підключення всіх зацікавлених громад Волинської області до національної платформи електронної демократії E-DEM. Дати та теми заходів наступні:
08 Грудня, 2020 р., 09:29
7 грудня – День місцевого самоврядування в Україні. Яким цей день був у Дубівській сільській раді? Та ніби і нічого особливого, звичайний будній день, понеділок та ще й кінець року.  Не раз чутно було в селі: «А що вони там усі роблять?» Так от роблять вони тут  і працюють  як у мурашнику: бухгалтері опановують нові програми, у них усе без слів – лише одні цифри;  поряд економісти,  цифр тут не менше та й звести їх у проєкт бюджету на наступний рік питання
05 Грудня, 2020 р., 20:39
Шановні жителі Дубівської громади! 6 грудня, в День Збройних Сил України, ми вшановуємо усіх мужніх і сильних військових, які стоять на варті миру, захищають національну безпеку і наше спокійне життя.
19 Листопада, 2020 р., 15:27
Маємо гарну нагоду повідомити, що талановита учнівська молодь Дубівської громади, зокрема, Облапського ліцею, дует у складі Анни Килиби та Софії Супрунюк, стали лауреатами ІІ ступеню у номінації «Вокальне мистецтво» середньої вікової категорії XI Всеукраїнського фестивалю музичного мистецтва «На крилах гармонії», котрий днями відбувся у м. Херсон. Відтак, учасниці фестивалю нагороджені Дипломом, а керівник колективу -  Ольга Балецька відзначена  Подякою Херсонського Таврійського ліцею мистецтв Херсонської міської ради за відмінну підготовку, активну участь та вагомий особистий внесок у розвиток музично – естетичного виховання підростаючого покоління і збереження національної культури. 
19 Листопада, 2020 р., 14:45
19 листопада 2020 року у Дубівській сільській раді відбулась робоча зустріч з директором Волинського обласного центру соціальних служб Василем Панчуком, на якій обговорили питання про удосконалення роботи з надання соціальних послуг та проведення соціальної роботи в територіальній громаді.
10 Листопада, 2020 р., 12:35
https://rada.info/upload/users_files/04333939/f9e23e555415f1b152cde01a96647977.doc
30 Жовтня, 2020 р., 13:52
У першу неділю листопада своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери. Кажуть, що добро повертається до людини сторицею. Про це, як ніхто, знають працівники соціальної сфери, котрі покликані допомагати, нести в світ милосердя, вселяти  людям надію на краще, вчасно подаючи  руку допомоги тим, хто цього потребує. Для представників цієї професії слова Івана Франка — «Життя людини до тих пір має цінність, поки людина може допомагати іншим», стали сенсом життя.
19 Жовтня, 2020 р., 12:41
В кожному трудовому колективі є людина, котра  не займаючи високих посад, вносить неабиякий вклад у зміцнення  та збереження матеріально – технічної бази закладу,  в якому працює. 
15 Жовтня, 2020 р., 11:49
Дошкільний підрозділ НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» с.Вербка  — це заклад, де завжди шанують звичаї, тут традиційно проводять національні українські свята. Усвідомлюючи необхідність та актуальність формування духовно багатої, патріотично налаштованої особистості, педагогічний колектив ДНЗ «Сонечко» намагається якомога раніше пробудити в дітях любов та повагу до рідного дому, дитячого садка, інтерес до історії своєї країни, формувати у них такі риси характеру, які допоможуть стати  гідним громадянином своєї країни.
15 Жовтня, 2020 р., 10:20
14 жовтня 2020 року біля пам’ятного знаку «Борцям за волю України», що у селі Облапи  було людно. Та це й не дивно, адже  традиційно у день релігійного свята - Покрови Пресвятої Богородиці та державного свята -Дня захисника України, а також  річниці утворення Української Повстанської Армії керівництво та жителі Дубівської громади, ветерани, учасники АТО/ООС, рідні та близькі полеглих захисників, учнівська молодь та місцеве духовенство  збираються тут, аби віддати данину шани захисникам України та учасникам національно – визвольного руху.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь