Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Липня, 2023 р., 11:36
Кажуть, що добрі справи робляться тихо, погоджуюсь, та ми говоримо про них, щоб надихати інших і примножувати добро в нашій громаді. То ж сьогоднішня розповідь про дуже добру людину, благодійника із Америки з українським серцем. Початок цієї історії настільки банальний, що передбачити аж такий розвиток подій ніхто б не зміг.Звичайний робочий день у Дубівській сільській раді. В коридорі чоловік старшого віку цікавиться темою сплати земельного податку, і як виявилось, не для себе, а щоб допомогти хорошому знайомому, котрий має у власності земельну ділянку на території Дубівської громади, а проживає нині за кордоном.
25 Липня, 2023 р., 08:39
Освітлення та озеленення населених пунктів, стан доріг та тротуарів, очищення меліоративних каналів, роботи з вирізання чагарників, впорядкування прилеглих територій до установ, організацій, підприємств, навчальних та лікувальних закладів, житлових будинків - усе це та багато іншого належить до великого комплексу робіт із благоустрою територій, що створюють зручні, здорові й культурні умови життя населення громади. Якщо із заходами щодо благоустрою територій усе зрозуміло, то виникає цілком логічне запитання, хто в територіальній громаді наділений повноваженнями із контролю за станом благоустрою населених пунктів. Закон України «Про місцеве самоврядування в України» чітко регламентую, що староста здійснює контроль за станом благоустрою сіл старостинського округу та інформує сільського голову, виконавчі органи ради про його результати.
24 Липня, 2023 р., 14:56
В період з 21 по 23 липня в селі Дубове, на території Центру культури та дозвілля і Дубівського ліцею, відгуляв, відвеселився, відскакав та відтанцював третій поспіль дитячий християнський табір. Розважальна програма котрого, була насичена різноманітними гуртками, цікавими іграми, дитячими біблійними історіями, живим спілкуванням, солоденьким та цікавими призами. Таке дійство, як духовний майданчик, став гарним відпочинком для дітей віком від 6 до 16 років, можливістю порозважатися з однолітками, а ще це чудова нагода радісного духовного зростання в атмосфері християнських цінностей.
24 Липня, 2023 р., 14:51
Чим більше бізнесу буде у громаді, тим більше буде створено робочих місць і як наслідок, більше податків до місцевого бюджету. То ж з ініціативи керівництва Дубівської громади, днями відбулась робоча зустріч з учасниками проєкту «єРобота» - фахівцями Ковельської філії Волинського обласного центру зайнятості та АТ «Ощадбанк».
24 Липня, 2023 р., 14:39
Яскравою літньою спортивною подією міжнародного рівня для Дубівської громади стала перемога Софії Поремчук на чемпіонаті Європи з пляжної боротьби. Всі ми щиро раділи і радіємо серйозним успіхам юної спортсменки. Днями Софія разом і з татом та сестричкою, на запрошення, завітали у Дубівську сільську раду. За участі керівництва громади, старост старостинських округів та депутатів сільської ради відбулось офіційне нагородження Софії Поремчук Почесною грамотою Ковельської райдержадміністрації і Ковельської районної ради та її тата Романа Поремчука Почесною Грамотою Дубівської сільської ради.
20 Липня, 2023 р., 09:03
Шановні жителі Дубівської громади!На жаль, чорна і сумна звістка знову прийшла до нас… Не вірилося… Але отримали офіційне підтвердження….З глибоким сумом та болем повідомляємо: наш земляк, житель села Вербка - Ризванюк Олександр Леонідович, інспектор прикордонної служби четвертої прикордонної застави другого відділу прикордонної служби прикордонної комендатури швидкого реагування 7 прикордонного загону, мужньо захищаючи від ворога українську землю та Батьківщину, загинув **18 липня 2023 року **в районі населеного пункту Григорівка Донецької області, внаслідок поранень, несумісних з життям.
19 Липня, 2023 р., 09:15
Як це і було анонсовано, з метою максимального наближення всіх можливих адміністративних послуг до мешканців населених пунктів Вербського старостинського округу, сьогодні в приміщенні клубу с. Вербка відбувся прийом громадян працівниками Центру надання адміністративних послуг Дубівської сільської ради за безпосередньої участі старости - Андрія Конограя.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь