Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
04 Серпня, 2023 р., 14:57
Шановні жителі Дубівської громади!Останніми днями  соціальними  мережами шириться сумна і трагічна звістка про загибель на війні Андрія Прозапаса. Побратими, друзі, футбольна спільнота Ковельщини – усі висловлюють співчуття рідним і щиро жалкують з приводу непоправної втрати. Сьогодні, на жаль, отримали офіційне підтвердження… То ж, з  глибоким сумом і скорботою в душі повідомляємо: наш земляк, житель села Вербка – Прозапас Андрій Миколайович, стрілець мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, загинув  2  серпня  2023 року  під час ворожого обстрілу, мужньо виконуючи бойове завдання щодо захисту  незалежності України, в районі населеного пункту Вільшана, Куп’янського району, Харківської області.
03 Серпня, 2023 р., 10:16
526 - й день війни, на жаль, війна не знижує своїх темпів… У  відносно мирні міста та села  летять ворожі ракети, знищують інфраструктуру і вбивають цивільних людей… А на фронті, мужньо боронячи свою Батьківщину, гинуть воїни і додому повертаються на Щиті, ми в скорботі зустрічаємо та гідно вшановуємо їх подвиг і бережемо світлу пам’ять про кожного, хто віддав за Україну найдорожче – власне життя.
03 Серпня, 2023 р., 10:14
Шановні жителі Дубівської громади пишаймось нашими Героями та  бережімо світлу пам’ять про кожного, хто віддав за України найдорожче – власне життя!Указом Президента України  №190/2023 за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденом «За мужність» ІІІ ступеня нарогоджено:
28 Липня, 2023 р., 10:30
Сьогодні Україна вдруге відзначає День Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року.
27 Липня, 2023 р., 14:27
Сьогодні щирі вітання, від керівництва, посадовців, творчих колективів та усіх жителів Дубівської громади, із професійним святом адресуємо медичним працівникам, усім хто працює в закладах охорони здоров’я.«Шановні наші медичні працівники - ви справжні лікарі душ, що лагідно зігрівають наші серця турботою і медичною мудрістю. Ваші зусилля і самопожертва заслуговують найвищого визнання. Ви вдень і вночі поруч, аби встигнути допомогти хворому, врятувати життя та подарувати радість повноцінного буття!
26 Липня, 2023 р., 16:04
Про те, який обсяг робіт в старостинських округах виконують старости Дубівської громади ми частенько інформуємо місцевих мешканців, за посередництвом офіційного сайту Дубівської ТГ. Але оцінювати якість цих робіт і володіти інформацією щодо обов’язків та повноважень старост - це прерогатива жителів старостинських округів. Отож, хто такий староста? Староста - це посадова особа місцевого самоврядування, інституція, створена для того, щоб інтереси всіх жителів населених пунктів в територіальній громаді були належним чином представлені. Щоб соціальні, побутові та інші потреби мешканців села були задоволені.
26 Липня, 2023 р., 11:01
Як це і було анонсовано, 25 липня в приміщенні Дубівської сільської ради, з метою ознайомлення громадськості з проєктом містобудівної документації, відбулось громадське обговорення детального плану території для будівництва та обслуговування адміністративно – побутових та виробничо – складських будівель на земельній ділянці площею 2,3709 га по вулиці Залізнична в селі Бахів Ковельського району Волинської області.
26 Липня, 2023 р., 10:59
Інформація, яка буде корисною перед поїздкою за кордон.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь