Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
16 Серпня, 2023 р., 09:02
https://rada.info/upload/users_files/04333939/373d899500048ef585b395da57cf6021.xls
15 Серпня, 2023 р., 09:08
З початку повномасштабної війни в Україні діти стали однією з найбільш уразливих груп населення. Навіть, на відносно мирних територіях, діти зазнали прямого емоційного стресу, що чинить психологічний вплив на їхній розвиток і майбутній добробут. Нам, дорослим, дуже важливо пам’ятати, що війна і діти зовсім протилежні за значенням слова, які не мають право на співіснування.
15 Серпня, 2023 р., 08:39
Шановні жителі Дубівської громади! І знову трагічна звістка із фронту прийшла у нашу громаду… Тяжко сповіщати такі новини…, а як тепер їм - мамі і сестрі, про це годі й казати… Боже, дай їм сили! З гіркім болем і скорботою в душі повідомляємо: наш земляк, житель села Секунь, ПЕТЕНКО Олександр Олександрович, 1994 року народження, кулеметник стрілецького відділення 2-го стрілецького взводу 3-ї стрілецької роти 1-го стрілецького батальйону, загинув 11 серпня 2023 року, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання щодо захисту суверенітету і територіальної цілісності України, в районі населеного пункту Орлянське Купянського району, що на Харківщині.
15 Серпня, 2023 р., 08:16
Для цих спортсменів вже стало доброю традицією приймати участь у змаганнях та обов’язково займати призові місця. Здогадались? Так, цей допис знову про юних спортсменів – важкоатлетів із Буциня. Ото ж, 12 серпня 2023 року, команда важкоатлетів Буцинського ліцею, на чолі з вчителем фізичної культури Володимиром Ліщуком, приймала участь та представляла Дубівську громаду на чемпіонаті Волинської області з важкої атлетики серед юнаків і дівчат 2005 р.н. і молодших за програмою обласної спартакіади «Волинь спортивна - 2023».
10 Серпня, 2023 р., 12:32
Державна програма безповоротних грантів «Власна справа», яка стартувала ще в липні 2022-го, стає все популярнішою. За цей час її переможцями стали майже 6 тисяч підприємців з усієї України.
10 Серпня, 2023 р., 09:05
Шановні  жителів села Секунь! У четвер, 10 серпня, о 16.00 годині на території Секунської гімназії, відбудеться зустріч керівництва Дубівської громади з жителями села Секунь з метою обговорення шляхів ліквідації та попередження утворення стихійних сміттєзвалищ, запровадження централізованого повуличного вивезення побутових відходів та щодо розгляду інших питань.
08 Серпня, 2023 р., 16:20
І знову важкі новини, знову чорні хустини, море сліз, болю і жалю… така нині наша реальність, окутана війною.Днями, тижнями, місяцями рідні і гадки не мали, що з ним і де він, вони шукали його більше року, але до останнього вірили і надіялись, що живий… та, на жаль, звістка прийшла невтішна…Шановні жителі Дубівської громади, з глибоким сумом та болем повідомляємо, що наш земляк, житель села Бахів, наш Захисник, наш Герой - Берега Олександр Іванович, 10.06.1971 року народження, старший стрілець механізованого відділення механізованої роти механізованого батальйону загинув ще 5 червня 2022 року під час виконання бойового завдання щодо захисту незалежності України, внаслідок артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Берестове Бахмутського району Донецької області.
04 Серпня, 2023 р., 14:57
Шановні жителі Дубівської громади!Останніми днями  соціальними  мережами шириться сумна і трагічна звістка про загибель на війні Андрія Прозапаса. Побратими, друзі, футбольна спільнота Ковельщини – усі висловлюють співчуття рідним і щиро жалкують з приводу непоправної втрати. Сьогодні, на жаль, отримали офіційне підтвердження… То ж, з  глибоким сумом і скорботою в душі повідомляємо: наш земляк, житель села Вербка – Прозапас Андрій Миколайович, стрілець мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, загинув  2  серпня  2023 року  під час ворожого обстрілу, мужньо виконуючи бойове завдання щодо захисту  незалежності України, в районі населеного пункту Вільшана, Куп’янського району, Харківської області.
03 Серпня, 2023 р., 10:16
526 - й день війни, на жаль, війна не знижує своїх темпів… У  відносно мирні міста та села  летять ворожі ракети, знищують інфраструктуру і вбивають цивільних людей… А на фронті, мужньо боронячи свою Батьківщину, гинуть воїни і додому повертаються на Щиті, ми в скорботі зустрічаємо та гідно вшановуємо їх подвиг і бережемо світлу пам’ять про кожного, хто віддав за Україну найдорожче – власне життя.
03 Серпня, 2023 р., 10:14
Шановні жителі Дубівської громади пишаймось нашими Героями та  бережімо світлу пам’ять про кожного, хто віддав за України найдорожче – власне життя!Указом Президента України  №190/2023 за особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку та високий професіоналізм орденом «За мужність» ІІІ ступеня нарогоджено:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь