Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
02 Листопада, 2023 р., 12:29
Вакцинація населення України – це питання національної безпеки. Тому важливо, щоб сторони, долучені до цього процесу, мали доступ до актуальної та достовірної інформації про вакцини, щеплення, процедуру та локації надання цієї медичної послуги.
01 Листопада, 2023 р., 15:00
Упродовж багатьох років Волинським регіональним центром з фізичної культури і спорту з інвалідністю організовуються табори (заходи) фізкультурно – спортивної реабілітації серед осіб з інвалідністю, в тому числі серед учасників бойових дій. Багатьом волинянам вдалось зміцнити здоров’я, покращити фізичний стан та рухові якості, розширити арсенал вмінь і навиків, здобути стійкий інтерес до занять фізичною культурою і спортом.
31 Жовтня, 2023 р., 16:33
Шановні жителі Дубівської громади!
26 Жовтня, 2023 р., 10:53
Шановні жителі Дубівської громади, звертавємо вашу увагу, що у відповідності до спільного наказу начальника Волинської обласної військового адміністрації та начальника Волинського обласного територіального Центру комплектування та соціальної політики від 23.10.2023 року №397/207 у Волинській області запроваджено перевірку документів в осіб, огляд речей, транспортних засобів, багажу та вантажів, службових приміщень і житла громадян під час забезпечення заходів правового режиму воєнного стану.
24 Жовтня, 2023 р., 16:31
https://rada.info/upload/users_files/04333939/6e88875cd5c5456cd4249a85dadec6c4.xls
24 Жовтня, 2023 р., 08:55
Сучасна російсько-українська війна – технологічна. Останнім часом її навіть називають «війною дронів». Дрони потрібні всім: піхоті, розвідці, арті, вони на фронті як повітря. То ж, збільшення кількості БПЛА – одне з питань, над яким останнім часом потужно працюють не лише Сили оборони України. Українські реалії нині такі, що діти не менше за дорослих переймаються проблеми, які треба вирішувати нагально і саме діти сьогодні разом з військовими наближають нашу Перемогу.
20 Жовтня, 2023 р., 17:48
Сьогодні, сільський голова Роман Троцюк та заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Віталій Сарапін, в рамках робочого візиту, побували в населених пунктах Буцинського старостинського округу. В пріоритеті були питання готовності закладів комунальної власності до роботи в осінньо-зимовий період, стан справ щодо облаштування найпростіших укриттів в закладах освіти та ряд інших питань функціонування бюджетних установ на території старостинського округу.
20 Жовтня, 2023 р., 14:20
Відтепер можна отримати ваучери на навчання за професією «сапер». Подати заявку можна онлайн на сайті Державна служба зайнятості. Сам ваучер покриває 27 тисяч гривень витрат на навчання. Навчання за професією «сапер» в Україні здійснюватиметься у восьми закладах освіти для наступних категорій громадян:
19 Жовтня, 2023 р., 16:32
На жаль, війна триває і вона не лишила інших варіантів, окрім як робити усе можливе для наближення Перемоги. Коли вдається добре спрацювати і відправити нашим захисникам багато, потрібних на фронті речей і продуктів, в кінцевому результаті, моральне задоволення отримуємо усі, і ті хто трудився і адресати. Подвійно тішить і те, що поряд багато добрий і чуйних людей, які не лише допомагають, а й надихають не зупинятись і вдосконалюватись.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь