Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
19 Жовтня, 2023 р., 16:30
Жовтень… холодно… Та хіба це проблема? Горнятко гарячого чаю, теплий одяг та взуття і нам вмить стає тепліше. Але ніяк не теплішає на душі, бо ж війна, окопи, холод, дощ… І щоб хоч трішки зігріти наших захисників, вчора передали представниками Релігійної громади євангельських християн української християнської церкви «Асамблея Бога» м. Ковель на Куп'янський і Лиманський напрямки, теплі флісові кофти та партію Дубівських борщів швидкого приготування.
19 Жовтня, 2023 р., 16:24
Нині триває шестисот друга доба широкомасштабної збройної агресії росії проти України. Противник продовжує завдаватиракетних та авіаційних ударів, обстрілює не лише військові, а й, в значній кількості, цивільні об’єкти нашої держави. Збройні Сили України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції та дій на Мелітопольському та Бахмутському напрямках, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території.
10 Жовтня, 2023 р., 14:15
ПАМ’ЯТКА ЩОДО ВИЯВЛЕННЯ ОСІБ, ЯКІ МОЖУТЬ ПРИБУТИ В РЕГІОН ДЛЯ ПРОВЕДЕННЯ ДИВЕРСІЙНО-РОЗВІДУВАЛЬНОЇ ТА ТЕРОРИСТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В ІНТЕРЕСАХ ІНОЗЕМНИХ СПЕЦСЛУЖБ ТА ПОВ’ЯЗАНИХ З НИМИ ПРОТИПРАВНИХ ОРГАНІЗАЦІЙ
08 Жовтня, 2023 р., 19:49
Сьогодні у селі Дубове відбувся Благодійний Турнір з міні-футболу серед жителів Дубівської громади на підтримку Збройних Сил України. У Турнірі брали участь 9 команд, зокрема: команда села  Облапи «Колос», команда ліцею с.Вербка, села Буцинь, села Секунь та іще одна команда села Секунь «Тигри», села Бахів, команда Дубувського ліцею, Військової Частини А2042 та села Дубове «Ветерани».
04 Жовтня, 2023 р., 16:41
До уваги молоді Вербського старостинського округу!
29 Вересня, 2023 р., 14:08
З нагоди професійного свята - Дня працівників освіти Почесними грамотами Дубівської громади за багаторічну плідну педагогічну працю, високий професіоналізм, відмінну управлінську діяльність, активну життєву позицію, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти Дубівської громади нагороджені керівники місцевих закладів освіти, зокрема: Дубівського ліцею - Олена Балецька, Буцинського ліцею – Валентин Зубчик та ліцею с.Вербка – Людмила Дрипа.
29 Вересня, 2023 р., 13:33
Чудовий подарунок для вчителя фізичного виховання Буцинського ліцею Володимира Ліщука підготували його учні і вихованці з нагоди професійного свята – Дня працівників освіти. Здогадуєтесь який? Так, перемога, і цього разу на чемпіонаті Волинської області з важкої атлетики серед юнаків та дівчат до 13 років. І то була справжня недитяча важка атлетика! Ото ж, демонструючи неабияку силу та міць, встановлюючи особисті рекорди, команда Буцинського ліцею у складі 5 учасників здобули 5 призових місць:
29 Вересня, 2023 р., 12:39
Думали, гадали, який подарунок підготувати нашим воїнам – землякам до Дня захисників і захисниць України… Звичайно ж в наших силах, з допомогою небайдужих людей, зорганізувати волонтерську поїздку на фронт, хоча то не так і легко, бо на одне лише дизпаливо потрібно плюс-мінус 17 тис.грн. Впорались і відправляємо передсвятковий гуманітарний вантаж на різні напрямки лінії фронту.
26 Вересня, 2023 р., 10:16
Шановні жителі Дубівської громади! Більше тижня соціальними мережами та у рідному селі Дубове, шириться сумна та трагічна звістка про те, що наш земляк військовослужбовець - БЕЖАН Петро Вікторович рахується зниклим безвісти, згодом, що він загинув на війні. З гіркім болем і скорботою в душі повідомляємо, що сьогодні отримали офіційну інформацію і, на жаль, підтвердження того, що БЕЖАН Петро Вікторович, 1976 року народження, помічник гранатометника стрілецького відділення стрілецького взводу 2 стрілецької роти, загинув 09 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання в Запорізької області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь