Дубівська громада

Волинська область, Ковельський район

Новини

Дата: від до Скинути
13 Вересня, 2023 р., 14:27
Сьогодні, в Дубівську сільську раду, на запрошення заступника сільського голови Віталія Сарапіна, завітав відомий далеко за межами нашого району,  області, та й України загалом, тренер з вільної боротьби Олександр Мілехін. Предмет розмови - залучення  дітей Дубівської громади до тренувань з  вільної  боротьби. Результат зустрічі, ви певно вже бачили  у стрічці новин Фейсбук – відновлення роботи секції з вільної боротьби на базі Дубівського ліцею.
13 Вересня, 2023 р., 14:25
Шановні жителі Дубівської громади!
12 Вересня, 2023 р., 14:13
Українська асоціація районних та обласнних рад реалізує Проєкт "Підвищення обізнаності серед оррганів місцевого самоврядування та громадян з фіксації руйнувань спричинених війною". В межах Проєкту, розпочав роботу сайт Поверни своє. На сайті можна ознайомитись із покроковою інструкцією з фіксації руйнувань, аналітичними матеріалами та актуальними новими з даної теми. На сайті є змога отримати онлайн-консультації та корисні посилання.
11 Вересня, 2023 р., 16:20
До уваги жителів села Буцинь!
09 Вересня, 2023 р., 22:35
Шановні жителі Дубівської громади, для вас свіженькі спортивні новини із Румунії. На Чемпіонаті Світу з пляжної боротьби серед дівчат віком до 17 років, що сьогодні проходив у румунському місті Констанца, Україну представляла наша юна спортсменка дубівчанка - Софія Поремчук. За результатами нелегкої боротьби, Софія посіла 5 місце, так, це не переможний пьедестал, але завдяки їй, такій ще зовсім юній спортсменці, синьо – жовті кольори майоріли на Чемпіонаті Світу в Румунії. Погодьтесь, участь Софійки у змаганнях такого рівня, то вже перемога, а підкорення світових, а згодом і Олімпійських вершин, то питання лише часу.
08 Вересня, 2023 р., 15:53
А чим ви займаєтесь у вільний від роботи час? Копаєте картоплю? Ну так, погодні умови сприяють жителям сільської місцевості збирати щедрий осінній врожай. Дяка Богу, що є робота в полі, то буде і в коморі, і буде в наших захисників! Ми теж копаємо картоплю, а ще сушимо овочі для борщів та супів швидкого приготування, аби їх оперативно сформувати та передати нашим захисникам на фронт.
01 Вересня, 2023 р., 10:11
1 вересня 2023 року і 555 день війни… на жаль, наші діти так рано подорослішали, війна для них стала реальністю, а не історичним явищем, шкільний дзвінок змінив сигнал повітряної тривоги.
31 Серпня, 2023 р., 10:31
Військовослужбовець Микола Мацюк із села Секунь Дубівської громади – першим з односельчан пішов боронити українську землю після повномасштабного нападу Росії.
25 Серпня, 2023 р., 10:22
"Борітеся – поборете, вам Бог помагає! За вас правда, за вас сила і воля святая" – ці пророчі слова апостола правди, великого патріота та одного з найбільших революціонерів нашого народу – Тараса Шевченка надихали і надихаютьукраїнців боротись за незалежність і свободу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь